Oficina

L'origen d'Assessor

ASSESSOR fou fundada a l'estiu de 1983 per en Josep Antón Arnó després de la seva etapa com a Director General y co-fundador de la societat INDUSTRIA LERIDANA DEL MOTOR, S.A. (la actual ILEMO-HARDY).

ASSESSOR es va iniciar com a consultora, amb un reduït grup de clients als que se'ls feia un seguiment mensual de la marxa del seu negoci a l'estil del control de gestió clàssic.

Amb el temps ASSESSOR, malgrat la seva petita dimensió, s'ha convertit en un despatx multidisciplinari amb advocats, economistes, laboralistes, informàtics, que donen serveis transversalment a tota la seva cartera de clients.

La visió

Volem convertir-nos en el despatx líder en la prestació de serveis de consultoria estratègica i planificació empresarial a les terres de Lleida.

La missió

"Aportar valor als nostres clients amb el nostre saber fer, per que puguin assolir una major excellència empresarial, maximitzant els seus beneficis econòmics; i ajudant-los en el compliment eficaç de les seves obligacions jurídiques, tributàries, socials i mercantils"

Codi ètic i valors

Ens agrada creure que ens inspiren el valors ètics i morals universals i que, aquests, es traslladen a les nostres relacions amb els clients i amb els tercers: treball, esforç, dedicació, responsabilitat, lleialtat, honestedat, integritat, professionalitat, confidencialitat, respecte, etc.

Equip humà

Josep Antón Arnó
Soci director
Júlia Arnó
Responsable àrea jurídica i laboral i consultora
Sergi Ubach
Responsable de l'àrea comptable i consultora
Lucía Silván
Responsable de l’àrea fiscal i mercantil i consultor
Carme Paz
Suport àrea fiscal i laboral
Mayka Valls Bach
Àrea laboral
Cristina Bellera
Àrea fiscal i laboral
Marina Moya
Àrea laboral